Varför just Reitan Convenience i Sverige?

Tillsammans bygger vi drömmar

På Reitan Convenience i Sverige har vi starka värderingar. Vi är öppna, visar varandra tillit och har mycket kul ihop. Vi utvecklas i de relationer vi har med varandra där vi agerar utefter våra värderingar.

Genom våra utbildningsinsatser ger vi dig möjligheter att lära för livet. Vi vill få människor att växa och utvecklas till stolta, framgångsrika individer som skapar handling genom tillit. Vi hjälps åt att nå framgångar och förverkliga våra drömmar – tillsammans. Allt för att vi tillsammans ska kunna göra vardagen lite lättare och världen lite bättre.

Hos oss tycker vi om att lära oss nya saker, vi vågar vara annorlunda och är alltid intresserade av en kollegas spännande idé.

Känner du igen dig? Då kommer du att trivas hos oss.

Vi söker ständigt efter duktiga och modiga medarbetare. Hos oss kan du jobba som franchisetagare, butikssäljare eller som medarbetare på vårt servicekontor. 

På Reitan Convenience i Sverige omfattas alla medarbetare av kollektivavtal och vi ser facket som en naturlig samarbetspartner. Det är viktigt för oss att vi erbjuder en bra arbetsplats och gör rätt för oss. Det går hand i hand med en av våra grundvärderingar, att hålla en hög affärsmoral.